【インターナショナルコース】Dramaの授業でリスニング、スピーキング、ライティング能力を身につけます!

インターナショナルコースレベル1のDramaの授業では先生が生徒に情報を伝え、その情報を受け取った生徒が他の生徒に共有していく、ということをしています。この活動は、生徒たちが聞いたことを覚えておく必要があり、さらに、得た情報をクラスメイトに伝えなければいけないので、リスニング能力、スピーキング能力、ライティング能力、そして流暢に英語を読む力も身に付けることができます。

Here in Drama 1, the class is having a teacher to student then student to student activity. This helps the students remember what they have heard and pass on the information to their classmates. Another way to get students to practice their listening, speaking, writing, and reading fluency.