【インターナショナルコース】Preparing for tests

As the test are closely approaching, we can see more seriousness from our students.  Here these two students are testing each other for their one-minute speaking tests to determine how much they have memorized in terms of their speech. Being able to memorize chunks of language is also key to learning English.

テストが近づくにつれ、生徒たちの真剣な表情が見られるようになりました。 この2人は、1分間のスピーキングテストで、スピーチの内容をどれだけ暗記しているかをお互いに試しています。言葉の塊を暗記できるようになることも、英語学習のポイントです。