【インターナショナルコース】Test Skills Tests

The main idea of the subject Test Skills is simple, “if you study only what you don’t know will you be able to get it right in the test the next time?”  Here, our students are taking a test that they made themselves.  We hope they will carry this skill to whatever studies they will do in the future.

『テストスキル』という科目の主な考えは、「自分が理解していない箇所を理解すれば、次のテストで上手くいくだろう」ということ。

ですので、生徒たちは自分の弱いところについて自分自身で試験を作ります。将来、こうしたスキルが別のところで活かせるように祈っています。