【インターナショナルコース】Working with different levels

インターナショナルコースのレベル4.5の生徒は時々一緒に作業をしています。レベルは違いますが、同じ内容を勉強しています。それぞれのレベルの生徒たちが交流し、意見を交換する機会を設けています。物事を考えるにあたって自分の価値観や見方だけでなく他の人の意見を通してコミュニケーションを取ることがとても大切です。

The IPUNZ 4 & 5 classes in the International Course sometimes will get the opportunity to work together. Although the levels are different, they are both learning the same content. It offers a chance for students of different levels to interact and exchange notes. This is important because often through communication students learn something through another person’s perspective.