【インターナショナルコース】Checking Pronunciation(英語発音向上のために)

Learning a new language often means that we have to have our pronunciations checked. This is especially so if this is not our first language. This can be a fun process especially during speaking-fluency classes.

スピーキング向上クラスでは、楽しみながら、お互いの発音をチェックします。
新しい言語を学ぶときには、母語との発音の違いを学ぶ必要がありますね。インターナショナルコースの生徒さんは、日々ネイティブの先生と会話したり、自分でも学習しているので、発音が綺麗な生徒さんがとても多いです!